Forbrukslån er lån som er laget for at alle skal kunne få lån uten at det kreves for mye. Forbrukslån eller lån til forbruk er lån som du kan bruke til alt det du vil. Banken setter ingen grenser. Banken setter grenser på de fleste lån. Grensen settes ved at banken krever noe fra deg. Gir banken deg lån uten at de krever noe tilbake krever de vanligvis kun en høy rente. Det man ender opp med å gjøre er å ofre krav mot en høy rente. Banken setter vanligvis en grense på hva du kan bruke pengene til. Ønsker du å ta opp et lån på 4 millioner så må du gi noe mer enn kun å si ja takk og ta til takke med en høy rente.

Ingen banker låner ut mer enn 600.000 kroner uten å forvente noe tilbake. 4 millioner får du ikke uten å selv gi noe. Ønsker du å kjøpe et hus må du gi pant i huset. Ingen har egentlig problemer med det. Derfor kjøper alle seg hus og har man egenkapital får man lånet ganske greit. Det krever ikke så mye. Ønsker du deg en million kroner får du ikke dette uten å gi noe. Ønsker du å kjøpe deg en bil så er bilkjøp ganske greit. Banken tar pant i bilen din.

Låne større beløp
Det virkelig store problemet med dagens banksystem er visst du ønsker å ta opp et lån på mer enn 600.000 kroner. Som nevnt kan du ta opp et lån for mer enn 600.000 kroner hvis du kjøper noe banken aksepterer at du kjøper. Det er akkurat her problemet ligger. Hva hvis du ikke trenger eller har lyst til å kjøpe det som står på bankens liste over det du kan kjøpe? Hva hvis du har lyst til å satse på noe annet med pengene. Vil du kjøpe deg en bedrift så kan det fort koste mer enn 600.000 kroner. Hva gjør du da? Du kan ikke få penger fra banken. Da må du låne penger fra familie eller venner

Spar penger
Har du ikke familie eller venner som kan låne deg penger for å kjøpe deg det du vil kan du ikke gå innom de tradisjonelle kanaler for å låne pengene. Da er det for sent å spare penger. Dette er en viktig huskeregel for deg om du ønsker å gjøre noe som krever noe mer enn kun et banklån på 600.000 kroner. Du må spare penger. Sparer du penger har du mye mer fleksibilitet til å gjøre store og viktige avgjørelser når du kommer over slike muligheter. Har du lyst til å investere penger eller kjøpe deg aksjer i et selskap går dette kun når du allerede har noe penger selv. Du kan spe på med 600.000 kroner fra banken. Da har du nok til åkjøpe deg en franchise. McDonalds eller andre koster ikke så veldig mye. 150kroner bilutleie er derimot gratis å starte.

Forbrukslån