Forbrukslån

Lån

Trenger du penger kan du ta opp et lån. Forbrukslån gir deg den fleksibiliteten du trenger får å få gjort de store eller mindre avgjørelsene i livet. Ikke tenkt på alt det som skrives i media om lån og dyre renter. Du bestemmer renten på ditt lån. Får du et tilbud du ikke liker så sier du nei. Det er ingen skam i å snu. Lån er noe som skal gavne deg da lån er et produkt du kjøper fordi du har lyst på det.

Fordeler ved lån
Lån hjelper. Trenger du penger så er lån en fin måte å få penger på. Det er begrensinger på hvor mye du kan låne. Dette er en hjelp for deg, da det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer. Begrensninger på lånet er derfor en sikkerhetsventil for at du skal klare deg økonomisk og ikke ta skrittet for langt.

Når du tar opp et lån må du betale renter. Mange sier at renter er det verste med lånet. Det stemmer at det koster å låne penger. Det trenger ikke å være så dyrt. Samtidig kan du trekke fra rentene på skatten. Dette er en kjempefordel som alle får muligheten til å ta del i. Det betyr at hvis du betaler 50.000 kroner i renter per år på 500.000 kroner, så slipper du å skatte av 50.000 kroner av din inntekt. Med dette hjelper staten deg med å betale på lånet og holde økonomien ved like gjennom at de ikke skatter den delen av inntekten som du har brukt på å betale renter på lånet.